Tulpenrallye

De keuring van de Tulpenrallye is zaterdag weer geweest en de meeste van de 220 deelnemende auto’s zijn vast goedgekeurd. Iedereen is bezig zijn laatste dingen te regelen want over drie weken zijn we op dit moment al weer aardig onderweg met de 1e etappe door de Franse Alpen. Iedereen is natuurlijk erg benieuwd wat de nieuwe uitzetter voor ons in petto heeft. In ieder geval is de Rohac met maar liefst 35 equipes weer uitstekend vertegenwoordigt en met alle ervaringen van de Rohac ritten en droogritjes moeten we er toch iets moois van kunnen maken. Wij hebben ook 4 teams in de expertklasse, 2 teams in de sportklasse en 2 teams in de tourklasse dus wie weet zit er een teamprijs in. Bovendien hebben we een heel aantal teams die mee kunnen doen om de hoofdprijs, waarbij een beetje geluk natuurlijk ook helpt. Maar kanshebbers hebben wij genoeg.

Op twitter zullen er vast dagelijks berichtjes binnenkomen die automatisch op de site verschijnen als #rohac of @rohac aan de tweet wordt toegevoegd. U kunt ons dus volgen.

En op 12 mei kunt u ons binnenhalen bij Huis ter Duin in Noordwijk, een echte aanrader want dat is toch ieder jaar weer erg gezellig met haring en korenwijn, bier en poffertjes en life muziek en natuurlijk de overlevende auto’s van de 220 gestarte equipes. U bent van harte welkom!