Goed begin van 2014!

TULPENRALLYE

De Rohac trailer is vol gekomen en we hebben zelfs 2 equipes onder weten te brengen bij een bevriende aanbieder, waardoor ook die netjes op de trailer naar Frankrijk worden vervoerd. Verder kunnen we u melden dat er maar liefst 44 Rohac equipes meedoen dit jaar. We werken weer aan Rohac kleding en zoeken daar nog sponsors voor. Dus wil u uw logo op de kleding terugzien, meldt u dan aan.

 

NHRF

De NHRF is inmiddels een feit en er wordt hard gewerkt om de organisatoren en deelnemers een nieuw platform te bieden, dat gaat ondersteunen bij het vergunningstraject en dat een secundaire dekking gaat bieden in aanvulling op de verzekering van de deelnemers. Ook de Rohac is, als organisatie van deelnemers uitgenodigd lid te worden. Het lidmaatschap komt de eerstvolgende jaarvergadering zeker op de agenda.

 

Jaarvergadering

Op 26 februari zijn we weer te gast bij Garage Classic Service in Vlaardingen voor onze jaarvergadering. Omdat de vergadering zelf niet zoveel tijd zal kosten is er door onze gastheer en gastvrouw weer een aantrekkelijk programma ontwikkeld. Uiteraard is er weer de mogelijk uw auto te laten taxeren en daarnaast komt er een specialist van Vredestein en is er een specialist in de auto elektriciteit die uw auto kan voorzien van een nieuwe kabalboom.

 

Jaarprogramma

We hebben weer een aantrekkelijk programma samengesteld, zie hiervoor de Rallykalender. Opvallend is de dagrit die dit jaar weer eens wordt georganiseerd. Wij wensen onze leden veelplezier met de Rohac activiteiten.