Komend weekend er op of er onder voor Rohac rijders in het NK !!

In de laatste rally van het seizoen de Limburgia valt beslissing voor de het NK bij de bestuurders in de toerklasse. Met de huidige 2 koplopers, Ros Pavlik eerste en Leo Vrijland tweede is de Rohac sterk vertegenwoordigd. Ros heeft 1 rally minder gereden dan Leo, dus maakt hij de meeste kans op het kampioenschap.
Leo heeft op het allerlaatste moment nog ingeschreven met navigator Pieter Dekker (ook Rohac) Pieter navigeert nog niet zo lang maar heeft inmiddels wel aangetoond de weg goed te kunnen vinden, hopelijk kan hij komend weekend excelleren, en Leo helpen zijn 2e plek te continueren (of misschien zelfs meer). Ook de concurrenten op plek 3 tot en met 5 kunnen nog een greep doen naar het kampioenschap, de grootste concurrenten zijn Jos Hetzel, die vrijwel het hele seizoen aan de leiding ging, en outsider Harry Ruppert die overigens met Ton Drost rijdt (ook Rohac).

Bij de toerklasse navigatoren heeft Wim Aalders de buit al binnen, maar ook hij zal zijn kunsten gaan vertonen om Ros Pavlik zijn eerste plaats te laten behouden.

Bij de sportklasse is het succes van de Rohaccers wat kleiner, maar bij de navigatoren staan er toch nog 3 in de top 10 en er kunnen dit weekend nog wat verschuivingen ontstaan. Al zal de eerste plaats bij zowel navigatoren als rijders niet meer uit handen worden gegeven.

Het wordt een heet weekend in de Eifel !

De afloop laten wij u vanzelfsprekend volgende week weten.