NK Rallykampioenschap

Met excuses aan Leo, meld ik u vol Rohac trots dat Leo Vrijland, ook Rohac, op een prachtige 2e plaats staat in de toerklasse bestuurders. Voor hem staat Jos Heltzel, met 20 punten voorsprong en achter hem de heer Pavlik, die regelmatig met onze toer top navigator Wim Aalders (1e bij navigatoren Toerklasse) rijdt.

Het toeval wil dat in de Trust Classic Dutch van aanstaande weekend zowel Leo Vrijland als Ros Pavlik meedoen maar Jos Heltzel niet, dus de heren mogen onderling uitmaken wie na het weekend bovenaan staat. De eerste plaats levert zelfs 55 punten op dus wij gaan het vol spanning volgen!

Terzijde, we hebben nog meer Rohaccers in de top 10, bij de sport navigatoren Yolanda Zijl-Godwaldt op de 7e plek en Bas de Rijk op een 8e plek en verder Peter van Hoof op de 11e en Ton Drost op een 12e plek verdienen ook vermelding. Bij de rijders Sportklasse hebben we Jan Peter Zijl (jawel de man van die ook de Trust Classic Dutch rijdt) op de 11e plek en kleine Cees de Jong (in tegenstelling tot grote Cees, die de Trust Classic Dutch organiseert) op een fraaie 13e plek. Bij de rijders toerklasse vinden wij onze leden na Leo pas buiten de top 20.

Wij zijn benieuwd naar de standen na de Classic Dutch, want daarna volgt nog slechts de Limburgia als sluitstuk.