Nu inschrijven voor de ROHAC Bietenbrugrit zaterdag 25 mei 2024

Na een zeer geslaagde ROHAC Voorjaarsrit vanuit Rockanje is de volgende rit op de agenda een dagrit, nl. de Bietenbrugrit vanuit de Hoekse Waard. De uitzetter is er wederom eentje van naam en faam, Fred Hak heeft zijn sporen als navigator en uitzetter in ons rally-wereldje meer dan verdiend. Een ROHAC-rit van zijn hand wilt u echt niet missen daarom niet getreuzeld en inschrijven voor deze top-rit!

Deze rit wordt verreden in combinatie met de jaarvergadering.

Een klassieker is geen vereiste, ook met een moderne auto kunt u deelnemen. U kunt starten in de Toerklasse voor beginnende equipes of in de Sportklasse voor gevorderden. De lengte van de rit is ongeveer 90 km.

Datum: 25.05.2024

Inloop: vanaf 11.45 uur

Start jaarvergadering: 12.30 uur

Start 1e equipe: 13.01 uur

Start- & finishlocatie: Restaurant Binnenmaas, Vrouwe Huisjesweg 1A, 3271 LX Mijnsheerenland

http://restaurantbinnenmaas.nl

Uitzetter: Fred Hak

Sluiting inschrijving: 18.05.2024

Mocht u voor de rit willen lunchen op de start-locatie, het keuze-menu van restaurant Binnenmaas is als volgt:

12-uurtje vis €14,95 (VI)

12-uurtje vlees €14,95 (VL)

12-uurtje vega €14,95 (VE)

Broodje gerookte zalm €9,95 (ZA)

Broodje carpaccio €9.95 (CA)

Uw keuze kunt u alleen kenbaar maken door bij uw inschrijving voor de Bietenbrugrit op de website http://www.rohac.nl de twee letters achter het gerecht te vermelden. De uitbater houdt rekening met het aantal bestelde maaltijden, geen keuze betekent dus helaas geen maaltijd.

Deelname is voor ROHAC-leden weer gratis. Inschrijven via http://www.rohac.nl door op de homepage rechtsboven op het slotje te klikken en in te loggen met uw e-mail adres en wachtwoord. Bent u uw wachtwoord vergeten, stuur dan een mail naar info@rohac.nl en het wordt hersteld.

De kosten voor deelname van niet-leden bedraagt EUR 20 per equipe. Graag aanmelden via info@rohac.nl, dan weten we dat u van de partij bent.

ROHAC rally-kalender 2024:

12 september – Groenehart-rit

12 december – Stavenrit

ROHAC rally-kalender 2025:

27 maart Voorjaarsrit