Nu inschrijven voor de ROHAC Voorjaarsrit op donderdag 4 april 2024

Op 4 april trappen we bij de ROHAC het rally-seizoen af met de voorjaarsrit die dit jaar van start gaat in de duinen aan de Noordzeekust in de gemeente Voorne aan Zee. Deze rally is van de hand van meester-uitzetter Nico Slappendel dus u bent gegarandeerd van een uitdagende kaartleesrit door het fraaie wedstrijdgebied van Rockanje, Brielle, Oostvoorne en Hellevoetsluis.

U kunt starten in de Toerklasse voor beginnende equipes of in de Sportklasse voor gevorderden. Voor de Sportklasse ligt er o.a. een Regularity in het verschiet en bedraagt de lengte van de rit ongeveer 80 km. Voor de Toerklasse is de rit 70 km en is er geen Regularity opgenomen.

Datum: 04.04.2024
Start 1e equipe 19.01 uur
Startlocatie: Restaurant Beach West, Tweede Slag 7, 3235 CR Rockanje
http://www.beachwest.nl
Uitzetter: Nico Slappendel

Mocht u voor de rit een hapje willen eten op de start-locatie, het keuze-menu van restaurant Beach West is als volgt:
Kipsaté van het huis met atjar en kroepoek (KS)
Schnitzel Beach West met ui, champions en kaas (SC)
Fish & chips, kibbeling (FC)
Black Angus Classic Beach burger, Amerikaans lekker (BA)
Alle gerechten worden geserveerd met friet, salade en mayonaise, de prijs is € 18.50 per gerecht.

Bij uw inschrijving graag uw keuze aangeven middels de twee letters achter het gerecht. Bent u al ingeschreven, dan graag uw inschrijving op de website aanvullen met het gerecht van uw keuze. De uitbater houdt rekening met het aantal bestelde maaltijden, geen keuze betekent dus helaas geen maaltijd.

Inloop vanaf 17.30 uur, aanvang diner 18.00 uur. Vanaf 18.00 uur is het ter plaatse gratis parkeren.

Deelname is voor ROHAC-leden weer gratis. Inschrijven via http://www.rohac.nl door op de homepage rechtsboven op het slotje te klikken en in te loggen met uw e-mail adres en wachtwoord. Bent u dat vergeten, stuur dan een mail naar info@rohac.nl en het wordt hersteld.

De kosten voor deelname van niet-leden bedraagt EUR 20 per equipe. Graag aanmelden via info@rohac.nl, dan weten we dat u van de partij bent.

ROHAC rally-kalender 2024:
25 mei – Bietenbrugrit
12 september – Groenehart-rit
12 december – Stavenrit