OEFENRIT TULPENRALLYE

VAN DE TULPENRALLYE SITE:
Oefenritten voor de Tulpenrallye in de Eifel

De Stichting ABC-Rally organiseert met goedkeuring van de organisatie van de International Historic Tulpenrallye naast een tweetal trainingsdagen incl. oefenrit op 2 en 3 april 2011 in de omgeving van Voorthuizen (Veluwe) tweemaal een tweetal Tulpenrallye-oefenritten in de Eifel op 11/12 maart en 9/10 april 2011. Vanuit het pittoreske Simonskall kan op zaterdag gestart worden voor een ca. 160 km lange route op 1 : 100.000-kaarten (Tulpenrallyesysteem Pijlen kortste route/Punten op één na kortste route) en/of op zondag voor een ca. 60 km lange route op 1 : 50.000-kaarten (Tulpenrallyesysteem Ingetekende Lijn).

Ik ben nog in overleg met het hotel in Simonskall voor de prijs van de overnachting. Op basis van wat daar uit komt (ik wil komend weekend uitsluitsel te krijgen) kan ik een prijsopgave doen.
In eerste instantie had ik de bedoeling een soort ‘all-in’ pakket aan te bieden, maar ik denk dat ik dat ga loslaten.

Hoogstwaarschijnlijk wordt het een keuzepakket, dat er als volgt uit gaat zien:

  • overnachting vr/za in Simonskall    (2p-kamer incl. ontbijt; zelf boeken kost € 108 bij overnachting in startlocatie Landhotel Kallbach)
  • zaterdagochtend en -middag: oefenrit 160 km pijlen/punten op 1 : 100.000 kaarten (briefing, routeboek, controlekaart en uitleg na afloop: € 100 per equipe)
  • overnachting za/zo in Simonskall    (2p-kamer incl. ontbijt; zelf boeken kost € 108 bij overnachting in startlocatie Landhotel Kallbach)
  • zondagochtend : oefenrit 60 km ingetekende lijn op 1 : 50.000 kaarten (briefing, routeboek, controlekaart en uitleg na afloop: € 50 per equipe)

De oefenritten starten om ca. 10.00 uur. Je kunt ervoor kiezen alleen de oefenrit op zaterdag, alleen de oefenrit op zondag of beide oefenritten te rijden. En afhankelijk van waar je voor kiest en van wat je wilt 0, 1 of 2 overnachtingen boeken. Verder is in bovenstaande prijzen nog geen enkele maaltijd (anders dan het ontbijt als je in Simonskall overnacht) inbegrepen, dus daar moet je nog wel rekening mee houden. Wel zijn lunchlocaties geregeld (zaterdag in België, zondag in Simonskall), maar of en wat je daar eet beslis en betaal je zelf. Ook het evt. dineren in Simonskall is niet in de prijs inbegrepen.
De oefenweekends (11-13 maart en 8-10 april) gaan door bij een deelname van tenminste 10 equipes. Het maximum aantal equipes per oefenrit staat nog niet vast, maar zal rond de 30 liggen. Officiële inschrijving voor het 1e weekend start op 1 februari, voor het 2e weekend op 1 maart.

We zijn nog in overleg met Landhotel Kallbach, maar ga voorlopig maar uit van bovenstaande prijzen voor de overnachtingen.