Reglement ROHAC Voorjaarsrit donderdag 4 april

Bijgevoegd vindt u het reglement voor de ROHAC Voorjaarsrit. U heeft nog tot en met vrijdag 29 maart om zich in te schrijven voor deze prachtige eerste ROHAC rit van het jaar die van start gaat aan de Noordzeekust.

Reglement ROHAC Voorjaarsrit 2024

Nog niet alle deelnemers die ook een hapje willen eten, hebben hun diner-wensen doorgegeven. De enige manier waarop u dat kunt doen is via de ROHAC-website http://www.rohac.nl waar u uw inschrijving kunt aanvullen met het gerecht van uw keuze.

Het keuze-menu van restaurant Beach West is als volgt:
Kipsaté van het huis met atjar en kroepoek (KS)
Schnitzel Beach West met ui, champions en kaas (SC)
Fish & chips, kibbeling (FC)
Black Angus Classic Beach burger, Amerikaans lekker (BA)
Alle gerechten worden geserveerd met friet, salade en mayonaise, de prijs is € 18.50 per gerecht.

Bij uw inschrijving graag uw keuze aangeven middels de twee letters achter het gerecht. De uitbater houdt rekening met het aantal bestelde maaltijden, geen keuze betekent dus helaas geen maaltijd.

Details van de rit:
Datum: 04.04.2024
Start 1e equipe: 19.01 uur
Startlocatie: Restaurant Beach West, Tweede Slag 7, 3235 CR Rockanje
http://www.beachwest.nl
Uitzetter: Nico Slappendel

U kunt starten in de Toerklasse voor beginnende equipes of in de Sportklasse voor gevorderden. Voor de Sportklasse ligt er o.a. een Regularity in het verschiet en bedraagt de lengte van de rit ongeveer 80 km. Voor de Toerklasse is de rit 70 km en is er geen Regularity opgenomen.

Inloop vanaf 17.30 uur, aanvang diner 18.00 uur. Vanaf 18.00 uur is het ter plaatse gratis parkeren.

Deelname is voor ROHAC-leden weer gratis. Inschrijven via http://www.rohac.nl door op de homepage rechtsboven op het slotje te klikken en in te loggen met uw e-mail adres en wachtwoord. Bent u dat vergeten, stuur dan een mail naar info@rohac.nl en het wordt hersteld.

De kosten voor deelname van niet-leden bedraagt EUR 20 per equipe. Als niet-lid graag aanmelden via info@rohac.nl, dan weten we dat u van de partij bent.

ROHAC rally-kalender 2024:
25 mei – Bietenbrugrit
12 september – Groenehart-rit
12 december – Stavenrit