STAVENRIT

De Stavenrit 2014 was met 56 ingeschreven equipes tot nu toe de rit met de meeste deelnemers. Helaas vielen in de laatste week nog 5 equipes af door persoonlijke omstandigheden en pech met de rallyauto. Dat laatste hoeft geen bezwaar te zijn, want er mag worden deelgenomen met iedere auto dus ook met moderne auto’s, waar wij dan wel vertrouwen dat de navigatie wordt uitgezet. Maar inderdaad zijn we een historische autoclub en is deelnemen met de klassieker natuurlijk veel leuker.

De parkeerplaats van de Hoezemoos boodt een mooi aanzicht met al die klassiekers. Uiteindelijk zijn er, na het genieten (nou ja de maaltijden waren erg goedkoop en niet allemaal even brilliant klaargemaakt) van de eenvoudige doch voedzame maaltijd,  48 equipes echt van start gegaan, waarvan er 3 de rit niet konden uitrijden door technische malheur. Het blijft altijd oud ijzer!

Zowel in de toerklasse als in de sportklasse heeft niemand de rit foutloos afgelegd. De uitslag wordt binnenkort hier op de site gepubliceerd. Het was een enerverende rit met gelukkig toch nog goed weer. En nu werken aan de (droog)ritten van 2014!