TRUST CLASSIC DUTCH 2010

Afgelopen weekend is de Trust Classic Dutch door het Brabantse land gedenderd. Het was zwaar, zeer pittig tot best wel moeilijk maar bovenal weer erg leuk.

Wim Aalders voorzag al dat met alle testjes het resultaat niet erg top zou worden, zij schijnen daar niet erg sterk in te zijn, maar hij is er wel in geslaagd het NK veilig te stellen en kan niet meer worden ingehaald. Van deze zijde van harte proficiat met dat resultaat. Er wordt vanuit de sportklasse altijd wat kleinerend naar de toerklasse gekeken, maar in veel rally’s verschilt het routeboek nauwelijks en rijdt de Toer dezelfde route als de Sport met alleen wat meer tijd.

Volgend jaar gaan we Wim dus in de sport terugzien, eens kijken of hij daar ook in weet te exelleren!

De uitslag was gisteren wel gepubliceerd maar staat nog niet op de site, dus daar komen wij op terug, maar wel kunnen we het Rohac team 3 feliciteren, zij hebben de teamprijs binnengehaald. De teams worden samengesteld op basis van de te verwachten resultaten en Team 3 was dus op papier niet het sterkste team, maar hun prestatie was er niet minder om! Een keurige prestatie heren!

Zodra de uitslag op de site gepubliceerd staat, komen we op de resultaten van onze Rohac helden terug.