TULPENRALLYE 2014

Met tevredenheid kijken we als Rohac terug op de versie 2014 van de langste (en misschien wel mooiste) rallye van het jaar, de Tulpenrallye. nadat 8 Rohac equipes de auto hadden laten vervoeren naar Geneve, troffen we elkaar aan de oever van het meer van Annecy voor de traditionele receptie op zondag. Maar ook op zaterdagavond en natuurlijk op zondagavond moesten we zelf voor onze maaltijd zorgen en overal op de terrasjes zag je de rode Rohac jassen, die ook onderweg door het tegenvallende weer regelmatig van pas kwamen. Als clubkleding een goede keuze!

En dan het eindresultaat, de winnaar overall Rohac equipe Alex van Leurs met onze Peter van Hoof. Dus na Koen Bender en Willem van Leeuwen on 2013 weer Rohac op het hoogste podium. En bij de eerste 10 in de expertklasse maar liefst 5 Rohac equipes, waarvan de best geklasseerde op de plaatsen 1, 2 en 3. Mannen en vooral ook vrouwen gefeliciteerd.

Maar ook in de sportklasse 4 Rohac equipes in de top 10 en in de Toerklasse 2 Rohac equipes in de top 10, waaronder onze damesequipe Nicole Oosterink en Lieke Goldschmidt, die als rookies met hun Daf meteen de 4e plaats pakten.

Alle deelnemers gefeliciteerd met hun resultaat en we hopen jullie binnenkort bij een Rohac rit terug te zien!