Uitleg Droogrit Februari

Uitleg droogrit februari

Start bij P1 met de eerste pijl (welke tevens barricades bevat). Langs controle A en vervolgens de 2e rechts (let op de parallelweg voor zometeen!).

Oplossing tot hier: A

Barricade 1

Richting barricade 1 moeten we rechtdoor van de pijl af; daar ligt een deel van de pijl welke om zichzelf heen draait.

Vergroting 1

Valt het brug-teken, net rechts van controle F op? (zie vergroting 1) Hierdoor wordt de richting bepaald; de lijn gaat daar namelijk over zichzelf heen.

 

Niet tegengesteld rijden aan de pijl, dus niet controle B! Men kan ook niet van het viaduct afrijden en het verlengde van de Calsweg is water! (zie vergroting 2)
Kortste route oplossing om weer terug te komen na barricade 1 is dan; na het viaduct naar links, controle J noteren, weer links. Dan een stuk met de ingetekende lijn mee, controle F noteren en vervolgens naar rechts om de pijl weer op te pakken na barricade 1.

Vergroting 2

 

Barricade 2

Vergroting 3

Naar barricade 2 controle C noteren, vervolgens naar links. De lijn oppakken, controle D noteren en door Serooskerke (om barricade 6 heen) naar de ingetekende lijn waar controle I staat. Op de volgende T-splitsing naar rechts. Dan lijn bij barricade 3 kruisen en vervolgens ook lijn voor barricade 1 kruisen (zie de parallelweg in vergroting 3). Nu een heel klein stukje mee met de lijn aan het begin om het stukje lijn op de Hondegemsweg na barricade 2 weer op te pakken.

Oplossing tot hier: A J F C D I

 

Barricade 3

We kunnen niet naar rechts door de barricade, dus rechtdoor en controle E noteren. Dan simpelweg om 3 heen, controle I noteren en na barricade 3 weer de lijn oppakken.

Oplossing tot hier: A J F C D I E I

 

Vergroting 4

Barricade 4

 

Naar barricade 4 nemen over het lusje in de ingetekende lijn, dus controle F. Dan vlak voor de barricade de oranje weg van de lijn af; langs controle M. Nu niet direct terug naar barricade 4, want die weg heeft maar 1 bermlijn! (zie vergroting 4)

Dus geen controle G!

Oplossing tot hier: A J F C D I E I F M

 

Barricade 5

Door naar barricade 5 gewoon de lijn volgen, dan bij Melembaix van de lijn af. Het laatste stukje van de pijl mee rijden, langs controle H (en U tegengesteld).

Oplossing tot hier: A J F C D I E I F M H

 

Barricade 6

Langs controle D, daarna Serooskerke in. Nu hetzelfde trucje als bij barricade 2; langs de I, 2 keer de lijn kruisen en dan langs de E om na de barricade op te pakken.

Oplossing tot hier: A J F C D I E I F M H D I E

 

 

Barricade 7

Naar de barricade weer langs controle I, dan de laatste voor de barricade er af en de eerste er weer op.

Oplossing tot hier: A J F C D I E I F M H D I E I

 

Vergroting 5

Barricade 8

 

Naar barricade 8 langs controle K, de laatste voor de barricade er af is de Z’voortse weg (en niet het stukje van de H van WALCHEREN, zie vergroting 5)
Geen controle pakken en de eerste na de barricade weer terug op de lijn. (instinker L)

Oplossing tot hier: A J F C D I E I F M H D I E I K

 

Barricade 9

Langsrijder N noteren, langsrijder M noteren. Opletten op het viaduct boven barricade 9. Hier gaan we onderdoor. Dan langs de O en vlak voor de barricade van de lijn af. Dan om de barricade heen, onder het viaduct door, weer langs de O en boven de barricade de lijn oppakken.

Oplossing tot hier: A J F C D I E I F M H D I E I K N M O O

 

Barricade 10

Na het viaduct de langsrijder P noteren. Dan rechtdoor , langs de Q en dan over de Baaijenhovense Weg weer terug naar de ingetekende lijn.

Oplossing tot hier: A J F C D I E I F M H D I E I K N M O O P Q

 

Na pijl P1 de kortste route naar pijl P2; langs de controle H. Dan van P2 naar P3 wordt het lastig. Er is zojuist een richting gegeven aan meerdere wegen en dit mag nu niet tegengesteld worden gereden.

De kortste oplossing is (volgens mij); na pijl P2 direct rechts, de lijn van P1 oppakken, langs controle D. Dan door Serooskerke en langs controle I. De lijn oppakken na barricade 3, dan de helft van het lusje met controle F. Daarna direct weer rechts; de lijn na barricade 1 oppakken en door Gerooskerke weer naar rechts controle P en Q aandoen tot de voet van P3.

Oplossing tot hier: A J F C D I E I F M H D I E I K N M O O P Q H D I F P Q

 

Als laatste goed het reglement lezen; de één na kortste route naar de TC; dus controle Z.

Oplossing: A J F C D I E I F M H D I E I K N M O O P Q H D I F P Q Z