Uitleg droogrit juni

Vanaf TC 1 naar de 1e barricade , ophalen via de S ,een stukje IL en dan langs de W net een klein stukje eerder na de barricade weer opgepakt.

De barricade boven `Driehuizen `  goed voor 2x de Q , ophalen via de R en de N501. En dan weer zijnde op de IL krijgt u wederom de R.

Bij de barricade boven `Westermient ` , ophalen , 2x linksaf en vlak voor de controle N weer links . Anders komt u op een fietspad. Het witte weggetje heen en terug rijden. Nu langs de N , einde weg links ,bij de Y paal weer links, stukje IL  en dan einde weg links naar de IL om deze te vervolgen.

De kortste manier om de lus om `Noordkroon ` te rijden  is , bij de Y paal linksaf rechtdoor langs de tegengestelde C dan rechtsaf langs de F , langs de tegengestelde B en dan nu langs de tegengestelde K.  En u vervolgt de IL nu door langs de X te rijden.  U had ook de weggetjes met de controle K en C in een andere volgorde mogen berijden.

Bij de lus bij `Oude dijkje `heeft u goed gereden als u 2x de E heeft opgeschreven.

De barricade op de `Nieuwlanderweg omzeilt u door rechtsaf te gaan naar het zuiden , via de F  de tegengestelde B en C , langs de X , de E moet u niet opschrijven want als u  langs ´Bornrif `was gerden dan had u een kortere route ontdekt.

Een heel eind IL en u komt bij de G, en u rijdt verder naar de barricade boven `Bargen` . Om de barricade op de goede manier op te pakken zal u eerst de rij richting moeten weten van lus bij de Q en de Z.

De lus moet als volgt worden gereden.   Na de S gaat u links en direct rechts ,dan gaat u langs de Z  einde weg naar links nu gaat u voor de tweede keer over het weggetje met de Z , nu einde rechts langs de tegengestelde Q en dan voor de Y paal een tweede keer dit stukje weg en dan de IL naar `Spang `

Dus wat  betreft de barricade boven ´Bargen `  op halen via de weg met de Z.  En dan krijgt u de volgende controle  S en de Z en dan door naar de R.

De barricade boven `Den Bosco `pakt u het kortst op als u langs de U gaat en de F als afsluiter.

S W Q Q R R N Y H F X E E F X G Z S Z Z R U F

*Correctie: We hebben GQSQQR nu ook goedgerekend!