Uitslag Najaarsrit 29 september 2022

Het was een bescheiden gezelschap dat zich bij Boelies verzamelde voor de najaarsrit. Maar het was weer erg gezellig elkaar te zien.

De jaarvergadering verliep soepel waarna we van start konden gaan. Zelf maakten wij een fout door niet te reageren op het uitblijven van de startcontrole. Verderop hadden wij het idee dat er toch iets niet klopte, want er kwam maar geen controle. Navraag leerde ons om op de drie stippen rechtsboven te klikken en de route opnieuw te laden en ja hoor toen deed hij het. Dit vertel ik “ter lering ende vermaeck”, gebruikt u de Redrive-app en dat zullen we vaker doen, let dan op dat de startcontrole verschijnt. Valt uw telefoon uit dan ook de route opnieuw laden.

De uitzetters Frits Veringmeijer en Willem Vellekoop hadden een pittige rit uitgezet vol valkuilen waarin menigeen struikelde. Het was leerzaam en een goede vingeroefening om de vaardigheden aan te scherpen. Uitzetters bedankt, het was keurig geregeld!

In de toerklasse won de equipe Tieben/Kruip en in de sportklasse de equipe Kleijwegt/de Rijk. Zij gingen vrolijk met de flessen wijn naar huis. Heren gefeliciteerd, persoonlijk vond ik jullie prestatie van hoog niveau want wij kwamen niet bij jullie in de buurt!

In december komt nog de Stavenrit en ook wordt al gewerkt aan het programma voor 2023 dus hou uw mail in de gaten!

M.vr.gr
Uw bestuur